Tuesday, September 08, 2009

Kempen Boikot Blog Azwan Ali. [ Flag Already!! ]

Kalau orang kata, kenapa perlu benci dengan Azwan Ali? Kalau orang kata Kenapa perlu boikot blog dia? So mari kita jawab dengan “ada aku kisah?!!”. Tagline Azwan Ali yang bakal memakan diri sendiri.

Blog Azwan Ali dilihat sebuah blog melayu yang sangat kotor. Mengotorkan dunia blogging Melayu yang semakin pesat membangun. Setiap entri kalau tidak terisi dengan artikel-artikel kotor dan mencarut, itu bukan blog Azwan Ali namanya. Tidak dinafikan, blog Azwan Ali adalah blog melayu paling kotor pernah wujud di atas muka bumi.

Tak perlu dipertikaikan mengenai cara penulisan bapok Azwan Ali yang penuh dengan caps lock dan ayat-ayat pondan, kerana bila dipertikaikan, anda akan menerima jawapan “ada ku kisah ke hanjing?!!” dari Azwan Ali.

Azwan Ali dilihat selalu mengutuk TV3 dan rancangan Jangan Tidur Lagi. Ianya dilihat tak lain tak bukan hanya sifat dengki semata-mata. Maklumlah, TV3 pun tak ingin nak amik dia lagi. Masih nak mengaku anda laku ke Azwan Ali? Setiap ayat dalam blog kalau tak membangga diri, bukan Azwan Ali namanya.

Azwan Ali bangga blog’nya kononnya dilayari berbillion-billion manusia setiap hari. Tapi lihat komen di blog’nya, semuanya kurang dari 10. Kerana apa? Rasanya 90% dari komen telah di’delete oleh Azwan Ali kerana komen tersebut hanya mengandungi ayat yang tidak senang dibacanya. Komen yang tinggal, hanya komen dari bapok-bapok yang kononnya memberi sokongan padu kepada Azwan. Entah-entah tu pun dia yang komen guna nama orang lain.

Pernah saya membaca artikel di blog’nya tanpa segan silu mengaku yang suami’nya sedang tidur? Ah sah! anda memang Gay Azwan Ali.

Kesimpulannya, anda semua boleh fikirkan sendiri secara rasional kenapa blog Azwan Ali ni harus diboikot.

1. Klik di Sini >>blogger

2. Tick “Hate or violence”.. klik continue….

3. Continue lagi…

4. dan SUBMIT!!!

Ya! Anda memang wira bangsa!! Tahniah!!

P/s: Keji gila jika di awal entri anda memaki hamun orang dengan ayat-ayat caci-maki, kemudian diakhiri dengan ayat memuja Tuhan.. Itulah Azwan Ali


Antara kandunganya:

KEK SERU ROH ALTANTUYA.....!!!! JOM JOM HANJJ....PEDAJAL ARTIS LAGI....! EDITOR MUKA HANTU KUBUR....BANGGA NAYAKAN AZWAN ALI! HAPPY MOTHERS DAY...U ALLZ!

HELLO U ALLZ.....

STANDBY TAU....ISNIN NI...JAM 10 MALAM.....BERGEGAR LAGI LAH.....ASTRO RIA....GARA GARA....BERBILLION BILLION PELANGGAN ASTRO....SELURUH DUNIA....TAK SABAR SABAR NAK TENGOK....PROGRAM KOMEDI BERMESEJ NO 1....PENUH SINDIRAN MAUTT....MANA LAGI KALAU TAK????

'CAK CAK 2009' .....GARAPAN HEBAT...KARYA UNGGUL DIVA TERGEBUSS AZWAN ALI....
TUNGGU WOKAY....ESOK AKAK AZWANA ALIA....AKAN UP KAN....APA PULAK KISAH MELEPZ.....'CAK CAK 2009' UNTUK MINGGU 11 MEI 2009 !!!

SEBELUM TU......'IBU....IBU.....ENGKAU LAH....RATU HATI KU.....TEMPAT KU MENUMPANG KASIH...........WAHAIIIIIIIIII...............IBUUUUUUUUUUU......'

ANTARA BAIT BAIT LIRIK HEBAT.....SENIMAN AGUNG ALLAHYARHAM TAN SRI P. RAMLEE U ALLZ.....YANG MENGINGAT KAN KITA pada seorang YANG BERNAMA 'IBU'....yang MENGANDUNGKAN kita 9 BULAN 10 hari....lalu TERCAMPAK lah kita kat MUKA BUMI yang FANA ni.....

JADI AL KAEDAHNYA???

HAPPY MOTHERS DAY....BUAT SEMUA IBU IBU.....TERMASUK ISTIMEWA BUAT....BONDA AZWAN ALI YANG TERSAYANG....HAJJAH MAK TOM YAHYA....LEBIH FAMOUS DENGAN NAMA GLAMORNYA 'MAK TOM'......YANG AMAT KU CINTAI.....DUNIA DAN AKHIRAT.....YANG BANYAK MENGAJAR ANAK NYA NI....ERTI KETABAHAN....KESABARAN....KEKUATAN.....UNTUK MENENTANG....ANJING ANJING KURAP......BERMUKA MANUSIA ......DALAM SEBUAH KEHIDUPAN........YANG BELUM TENTU KESUDAHAN NYA !!!!!

SEMOGA SEMUA IBU IBU YANG MULIA DI ATAS MUKA BUMI CIPTAAN ALLAH SWT NI....DI LIMPAHI SERIBU KEBERKATAN......KEBAHAGIAAN......DI DUNIA .....APATAH LAGI....SYURGA LAH BUAT MU MAK TOM....DI AKHIRAT !!! INSYA ALLAH.....AMINNNN........

SI LASER NO 1 AZWAN ALI....LA NI....hanya DENGAR dan TAKSUB kat SEMUA PESANAN ...NASIHAT......DOA....dari MAK TOM SAHAJA....!!! ENGKAU saper HANJJJ nak SOUND SOUND dan NASIHAT KAN AKU??? BESAR HAMA pun....AZWAN ALI TAK KAN HERAN....TAK KAN AMBIK POT....SEBARANG NASIHAT....dari MANA MANA PIHAK !!!!

AKU punnnnnn......BUKAN BUDAK BUDAK HINGUSAN wokay???? DAH 43 TAHUN....DAH KERTU....dah TAHU ....yang MANA INTAN...yang MANA HANJJINNNNN............!!!! Jadi ....AL KAEDAHNYA???? HANYA MAK AKU.....MAK TOM sahaja YANG BERHAK....yang ADA SOUL POWER untuk MASA DEPAN AZWAN ALI....selagi KAMI BERDUA...di beri SEDIKIT RUANG oleh ALLAH SWT untuk terus HIDUP !!!! UNDERSTAND?????

Wokay......SEMAKIN BERBILLION BILLION pelayar pelayar INTERNET.....KLICK KLICK ....laman BLOG NO 1 NEGARA....milik DIVA GAH....DIVA UNGGUL...DIVA TERSOHOR AZWAN ALI....yang SEMAKIN GEBUSS....semakin MUKA DAH MENGALAH KAN DATUK SITI NURHALIZA U ALLZ.....!!!! HE HE HE........jangan JELES !!!!

TQ TQ TQ TQ U ALLZ....PENYOKONG PENYOKONG LAMAN BLOG SI LASER NO 1 NEGARA....AZWAN ALI !!! GOD BLESS U ALLZ.....

Dan jom layannnnnnnnn KISAH ..........
KEK SERU ROH......ALTANTUYA !!!! KAH KAH KAH..............pompuan MONGOLIA yang DAH LAMA jadi PUAKA tu punnnnn.............dek mati KENA LETOP BOM.......PUN.....MASIH ADA PIHAK yang BERHATI ANJING.....ANJING ANJING KURAP ....nak MENGINGATI ULANGTAHUN nya yang KE 31 U ALLZ...!!!

Kalau lah AZWAN ALI ni...JADI PRESIDEN MONGOLIA......AKAK AZWANA ALIA akan HADIAH KAN KERANDA BESI BERSALUT TAIK b@b!....kepada SEMUA PENYOKONG yang MENYERBU PEJABAT PERDANA MENTERI YANG 6.....DATUK SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK........untuk MENGHANTAR KEK SERU ROH ALTANTUYA.....nama DIBERI U ALLZ...!!! ALASAN HANJINNN mereka??? SEMPENA ULANGTAHUN KE 31 AL TANTUYA....!!!

TAK KER BINGAI NAMA NYA???? JIJIK BETULLL LAH.......

EH HANJINNNNNNNN...............APA KENA MENGENA BIRTHDAY ALTANTUYA dengan MAK BAPAK yang MELAHIR KAN KO HA??? ....APA KENA MENGENA....KEK YANG tak BERDOSA tu....DENGAN PEJABAT PERDANA MENTERI KE 6??? BANGKAI BETULLLLLLL......... KENAPA korang TAK HANTAR jer KEK BERPUAKA tu...KAT DEPAN RUMAH NENEK MOYANG KO????

PAS TU....ko TANYA KAN NENEK MOYANG ko...KENAPA LAH BANGSA dan KETURUNAN KO....TERLALU BANGSAT???? SANGGUP BUAT KEJE KEJE PALING BODOSSS???? KAH KAH KAH KAH........

MEMANG HARU BIRU.....PADAN KAN MUKA....KEK BERPUAKA SERU ROH ALTANTUYA ....akhirnya DI RAMPAS POLIS U ALLZ!!!! AMBIK KO.....!!! MAK HAYAM GEBUSS....dok TERBAYANG KAN......APA JADI DENGAN KEK MISTERI TU kan DIK DIK NUN???


ape pny bodoh la mak nyah ni.
cb tgk link ni

silaserazwanali
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

sila gunakakan bahasa yang sopan dan sesuai atau pon sesedap rase apabila mengkritik.