Monday, February 28, 2011

Kerja OH Kerja

adesss keletihan melanda dirikuh arghhhh.. tension2 misi lama camne nak tebus... oh tidak2 aku tetap dengan pendirian.. hahah kelakar pulak bile teringat petang td swaktu aku lari time rest trus pergi ipd sepang nak ambil borang POLIS :P.. sampai je trus jadi pnuggu mau taknye time tuh time rest ler kul 1p.m - 2p.m hahaah...
da test sume ok dada lepas berat pon lepas..
last2 tinggi pulak tak lepas adoiii sayang gile lagi 4 ichi je lagi siot tol.. hahahah bile aku tringat keje senyum jerk..
brader polis tuh kate "sayang la ko sume da ok tinggi ko je tak ok.." aku dengan muke x seberape cakap tolong la lagi cikit jer nak smpai 163..
dah tu die membebl kat aku ..
die ckp tak boleh dik nanti kitaorang susah bile ko lepas amik borang nanti sampai sane die akan ukur ko lagi... time tuh susah la kitorang nak menjawab die mesti carik orang yang bagi borang dekat ko..
n tak abis2 die sebut ko carik kalsium nyum2 tuh ko makan bagi tggi sikit.. aku punye la tak tahan nak gelak siap ade nyum2 tuh hahahahaha..
dan die cakap kat aku.. "aku tgk ko ni btul2 nak jadi polis insyallah nanti satu hari ko mesti dapat mudah-mudahan termakbul la kate2 pakcik tuh..,
so abis je sume selesai time nak balik je die cakap lagi balik makan kalsium nyum2 dik time tuh mmg skit perut la hahahah..

ok tu je tuk arini aku tak tau nak typing2 sgt nanti jadik lain pulak berterabur ayat hahaha..

ok last dari aku.. Carik duit jgn abiskan simpan2 tuk mase hadapan :)
Comments
1 Comments

1 comments:

sila gunakakan bahasa yang sopan dan sesuai atau pon sesedap rase apabila mengkritik.