Sunday, February 20, 2011

Misi menebus kisah lama

hahahahha ape kne tajuk tah aku men hentam je...
firstly sok last course dkat subang al maklum lah x lme lagi kje mas so diorg anta la masuk course atau kelas (klu korang x paham hahah..)
ape yang aku nak cite sikit dari dulu smpai skung prjlanan hidup yang x seberape ini tapi aku syukur kerana masih sihat waras amin..

dulu aku ni jenis keje hanya skjap2 bak kate org "dapat duit blah" hahaha da macam kaki ugut je ayat.. tp x de kne kaitan ngan aku la psal ugut mengutu tuh.. :)
tah mcam mne akal fikiran ku trus kehadapan tuk meneruskan perjalanan idup yg aku tempuh selama ini dengan hanya dpata duit blah.. banyak tuk mempersoalkan tntang kisah lamakuh.. tapi klu nak di tulis kne buat part2 la haha.. letih jgak tuh.. berlambak ler katekan..

ok seyes!

skung ni aku mule terpikir tuk menebus sume kisah2 lama kuh yang hanya kerja skejap2 tanpa pkir kehadapan..aku dah mule rase penting tuk menanggung sgala keperibadian dirikuh n someone + familykuh :)..
aku buhsan dlm diri kekadang tuh rse kosong.. tp nasib la ade jgak org sygkan aku mamakuh hahahha jiwang suda lari topik aku rse ni da macam kisah cinta... tak terpikir aku tuk menebus bermacam2 kesalahan dulu kala.. tudiaq.. tudiaq..tudiaq..

ok la smpai cni je lagi nanti aku buat sambungan die lagi ek..
tuk korang ang sudi membace tentang kisah2 diru kuh :P
Comments
2 Comments

2 comments:

sila gunakakan bahasa yang sopan dan sesuai atau pon sesedap rase apabila mengkritik.