Wednesday, June 01, 2011

KERJA DAN ....

Kerja - kerja lagi kerja.. lalallalala hari-hari kerja.. eh da mcam lagu meet uncle hussain da.. wahahha bukn aku nk cite pasal aku menyanyi ni walahal nyanyi pon x sedap.. peeeewiit tp pnah jugak merangkul gelaran juara karaoke.. wakkaka.. korang tak caya? peduli ape aku ekkeke.. :)
ok.. lame jgak aku tak update my blog yg rss funtion die merenk segal tahan cipan.. aku tukar byk kali dah tak reti2 nak ok jugak.. argghhh lantak die la.. arini da nak 4 or 5 bulan aku kerja di MAS.. Alhamdullilah syukur akhirnya.. aku dpt seorang lagi girlfriend.. :) dgn namenye WVC kot hahaha....
marah pula si busuku nanti..
hurmm.. tak tahu ape da nak merepek ape smakin lame aku keje smakin bosan kan dulu aku pnah cite aku ni keje tak leh lame-lame msti nak behenti.. ko rang ingat tak? klu tak ingat klik disini....
hahahahha.. Akhirnya berjaya jgak Rss aku suda elok oh yeahh bak tajuk cite dalam astro yang mengarut lagi terngarut ceh!..
Da la Tak dapat naikkan RON 95 takut rakyat kasta bawahan mengamuk-ngamuk macam zaman Pak Dol dulu diaorang tukar strategi pulak naikkan tariff elektrik.Cubaan untuk mengketedarah dan menyedut duit rakyat bawahan di lakukan dengan rakus sekali
chaaaiit!! pegilah..

Sekian aku tak tau nak ngarut ape lagi..HUH!!
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

sila gunakakan bahasa yang sopan dan sesuai atau pon sesedap rase apabila mengkritik.